divendres, de maig 11, 2007

Esperant les llistes d'oposicions

Avui hauria de sortir publicada a la xarxa la llista d'aspirants admesos i exclosos a les oposicions d'aquest any. La resolució que la declara aprovada ja ha estat publicada al DOGC però de la llista encara no hi ha cap rastre.

El que si és preocupant és el fet que tardin tant en declarar aprovada una llista d'admesos i exclosos. Més que declarar-la aprovada, en publicar-la. Si no recordo malament la setmana passada ja van sortir les dades amb els nombres. Si ja tenien aquesta dada, vol dir que ja sabien els que havien estat admesos i exclosos. Llavors perquè no ho han publicat ja?

Tinc la sensació que dintre de l'administració hi ha un calendari intern que ve a ser la mare de totes les bíblies. O sigui que, encara que ja estiguin totes les dades enllestides, convé que no s'avanci i s'endarrereixi res perquè si no, tota l'estructura interna se'n deu anar a fer punyetes.

Ara bé, senyors, que ja estem al 2007!! Que estem en l'era de la informació on aquesta gestió es pot informatitzar i fer molt més ràpidament del que s'està fent!!