dijous, d’abril 19, 2007

Val la pena?


No estic gaire d'humor. Ens acaben de dir que el conserge de l'escola ha mort aquesta nit. Li faltaven dos mesos per a jubilar-se i ja estava planificant què faria quan ja no hagués de venir a treballar cada dia. En un mes hem passat de tenir-lo a la nostra disposició intentant ajudar-nos a aquesta situació.

No l'he conegut gaire, de fet només des del setembre, però era un d'aquells homes que anava fent, a poc a poc. Sabia on estaven totes les coses, sabia què fer en cada moment, sabia a qui trucar si una cosa no funcionava, ...

I ara és quan et preguntes si val la pena tot plegat. Val la pena estar donant la pallissa per un ordinador que no funciona, o una xarxa que no dona servei, o el que sigui.? Total, al final tots som iguals. Bé, uns som més iguals que altres.

Val la pena passar-se tota una vida treballant per a que quan et queden 2 mesos per a gaudir de tot el teu temps s'acabi la història?

En fi, sr. Francisco, moltes gràcies.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No val la pena. A més, ens explicava que treballaria fins als 65 anys per poder cobrar una mica més quan es jubilés.

Anònim ha dit...

Descansi en pau.
Adoro la meva feina, no vull treballar de cap altre cosa que no sigui de docent, però si puc escollir lliurement, sens dubte, prefereixo no treballar. Treballo (i m'esforço) per viure, no visc per treballar.
Carpe diem!

Juanma ha dit...

DISCURS STEVE JOBS.

Bones.
He llegit aquesta notícia vostra, i crec que aquest discurs de Steve Jobs (ja sabeu, fundador de Apple) us farà reflexionar molt sobre la vida. És un video de 15 min. subtitulat en castellà.

Aqui us passo el link del discurs, disfruteu-lo, i comentem què us ha semblat :

http://video.google.es/videoplay?docid=3014637678488153340&q=steve+jobs

JM.