divendres, d’abril 20, 2007

El Tipp-ex, T-Systems i l'art del maquillatge.

Em vindria de gust ara mateix escriure sobre la última aventura que hem tingut a l'escola amb les dotacions dels kits d'internet a l'aula. Han vingut ja 10 vegades al centre i no hi ha manera que acabin la instal·lació tal i com déu mana.

Però és que la última "aventureta" ja passa de taca d'oli. Jo diria que és més aviat una contaminació per residus radioactius en tota regla i lo fotut del cas és que qui ho hauria de vigilar no ho vigila o almenys no hi ha constància de que ho faci.

Us podeu creure que els tècnics contractats per l'empresa T-Systems (els mateixos que donen servei informàtic a empreses com Iberia, Airbus, ...) són uns experts en això de l'art del Tipp-Ex?

Com a informàtics, com a mínim s'ho podrien "currar" una miqueta i intentar "manipular-maquillar" els papers amb algun programa tipus GIMP (o si ho prefereixen Photoshop, que sempre queda més "professional"). Però no, ho han de fer amb Tipp-Ex per a que es noti que han "maquillat" allò que no els interessa que surti.

Doncs jo, a partir d'ara també faré el mateix, cada cop que em surti una arruga, enlloc d'estirar-me la pell, m'hi posaré Tipp-Ex. Quedarà cutre, però si la gent que em mira és imbècil s'ho empassaran. No????

De moment, i a l'espera de noves notícies, us deixo amb una protesta d'aquest tipus però d'una altra empresa, APD. Aquí teniu l'enllaç d'una "aventureta".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jordi,


Això és per a què fiquin en presó a t-systems i a la gent que permet que això passi. Si no t'ho arreglen des del DE, canya!!! que de servei als centres no en donen.

Tens tot el meu recolzament.