dijous, d’abril 12, 2007

Temps de creure. Els deu manaments del bon centre patidor

Acaba de passar la setmana santa i ha estat un temps ple d'espiritualitat que encara m'inunda. Avui fa dos mesos que va començar la instal·lació dels kits d'internet a l'aula en el meu centre i com que aquest temps ha ocupat bona part de la quaresma he arribat a la conclusió que el patiment ha estat un càstig de Déu. Per això m'he dedicat a estudiar-me els deu manaments i aplicar-los a les instal·lacions d'aquests kits. Aquí els teniu:


1.- Estimaràs el teu instal·lador sobre totes les coses i no desitjaràs que les coses canviïn amb un altre instal·lador (encara que hagi de venir un mínim de 8 vegades per a instal·lar 9 ordinadors i 3 canons).

2.- No prendràs el nom de l'empresa instal·ladora en va. (ells són els enviats del senyor per a fer la feina i tu un simple pecador que no sap com funcionen les coses).

3.- Santificaràs les instal·lacions. (encara que no estiguin acabades i no s'ajustin al que s'havia de fer)

4.- Honoraràs el teu instal·lador, fins i tot el seu pare, mare, i la seva família.

5.- No mataràs, i encara menys cap instal·lador. Tampoc formataràs l'ordinador ni canviaràs algunes coses que figuren en les sagrades consignes.

6.- No cometràs actes impurs (això inclou denunciar fets ilegals, mirar la documentació de la instal·lació, remenar per tal d'esbrinar les característiques dels equips, demanar que t'arreglin algunes mancances, i tot allò que pugui molestar els altres).

7.- No robaràs. Sobren comentaris.

8.- No diràs falsos testimonis ni mentides. Sobretot no digues mentides, que s'enxampa abans un mentider que un coix.

9.- No desitjaràs la instal·lació de l'escola del costat. Sobretot no desitjaràs que la teva instal·lació acabi bé, això és feina d'altres.

10.- No desitjaràs les instal·lacions dels altres encara que a ells els hi funcionin les coses i a tu no. A tu t'ha tocat el que t'ha tocat. Pren-t'ho com una penitència.

Aquests deu manaments es resumeixen en dos:

Estimaràs l'instal·lador sobre totes les coses i a algun personal com a tu mateix.

Paraula de pecador

1 comentari:

Anònim ha dit...

Boníssims!!!!!