dimarts, d’abril 10, 2007

Rentrée final i instal·lació dels kits d'internet a l'aula

Avui hem tornat a la feina, i déu ni do com ha començat el trimestre. Semblava que podia ser un gran dia, ha vingut un tècnic a acabar d'instal·lar els ordinadors dels kits d'internet a l'aula. Al final se n'ha anat sense acabar la instal·lació i ha dit que tornaria demà. Suposo que demà acabaran de fer les instal·lacions i configuracions dels ordinadors tant amb windows com amb linkat i ens canviaran els ordinadors que ens van encolomar l'últim dia abans de vacances, uns ordinadors que havien enviat a algun centre i que aquests havien retornat perquè no funcionaven. Els van reparar i ens els van enviar a nosaltres. Des del Departament ens van dir que es canviarien (o això vaig entendre), i això suposo que faran.

Sincerament, ja no espero gaire cosa, simplement que ho acabin d'una punyetera vegada i que puguem utilitzar-los amb certa normalitat perquè les coses s'han fet tant malament com han pogut.

Demà serà la setena visita que ens faran i ... per fi la situació s'haurà acabat? Ho desitjo (em penso que podria dir que ho desitgem) però no sé si esperar-ho.