dijous, de març 08, 2007

Sessió del curs de linkat

Ara que el profe no em veu vaig a escriure aquesta entrada. Estic en el curs presencial del curs "Administració, gestió i manteniment de xarxes amb la Linkat". Avui, la sessió és d'allò més interessant. Estem utilitzant algunes eines per a fer clonatges de màquines de manera ràpida i per xarxa.

Us imagineu poder clonar tota una aula amb 20 ordinadors i cadascun d'ells amb linkat i windows sense que doni problemes? I si tot això ho podeu fer en tan sols 20 minutets? Increible, no? Doncs això estem fent avui. Ja veig que amb això, la instal·lació de la linkat al centre anirà sobre rodes.

D'altra banda, a poc a poc ja vaig entrant una mica en la terminologia linux. Ja puc dir que la consola ja no és com allò tant vell de l'MS-DOS, és simplement alguna cosa nova que jo encara no conec gaire, però que coneixeré algun dia. Segur!