dimecres, de març 07, 2007

Presentació aula de ciències

Avui al migdia, durant el temps que es dedica al pla estratègic al centre on treballo ens han presentat l'aula de ciències/laboratori que s'ha muntat a partir de la dotació que ens va enviar el Departament d'Educació. S'ha de dir que els tècnics van avisar abans de venir a fer la instal·lació, van presentar-se més o menys a l'hora que havien dit i que la feina la van fer tal i com havien dit que la farien.

Nosaltres ens vam encarregar d'acabar de muntar l'aula amb 8 ordinadors més ja que així es pot utilitzar com a laboratori però també com a segona aula d'informàtica amb els més grans. Fa un pam de goig veure-la.

Hi ha quatre persones del centre que estan anant a un curs que s'ha organitzat des del propi Departament d'Educació per a que tots els centres que han rebut aquesta dotació puguin enviar-hi personal a formar-se. La llàstima és que, com sempre, la formació és fora d'hores de treball del centre.


Ens han ensenyat tot el material i com l'han distribuït. Hi ha tantes coses per aprendre i tant poc temps per a fer-ho ... El que m'ha impressionat més han estat dos aparells: unes lupes binoculars que permeten incorporar-hi una càmera per a captar fotografies del que s'està observant i també uns sensors de diferents tipus de senyals. Han connectat els equips i hem vist com funcionaven. Realment, qui tingui ganes d'experimentar amb els alumnes, ara ja ho pot fer.

A veure si espatllem aviat els ordinadors! Si s'espatllen, senyal que s'utilitzen, no? Ja per finalitzar, només queda donar les gràcies per la sessió, a veure si ens serveix d'alguna cosa ... segur que si.