dimecres, de març 21, 2007

Concurs de trasllats

Avui s'ha donat a conèixer la resolució provisional del concurs de trasllats del cos de mestres. Resulta curiós que es coneguin els resultats a través de les pàgines dels sindicats i no a través de les pàgines oficials del Departament d'Educació.

Com que jo tinc la destinació definitiva a Ripollet (tot i que aquest any i l'any que ve estic en comissió de serveis a Platja d'Aro), hi vaig participar i avui he vist que m'han donat El CEIP Gaziel de Sant Feliu de Guíxols. Era una de les meves primeres opcions, així que en principi estic content. A veure si la cosa no varia quan surti la resolució definitiva.

Segons m'han dit, al CEIP Gaziel, també tenen un pla estratègic en TIC, o sigui que podria fer alguna coseta, tot i que aquest any sembla que ja l'acaben, ves a saber si el voldran continuar.

Tinc una situació un xic complicada, per un costat estic en comissió de serveis a Platja d'Aro, i el curs vinent en principi hi continuo, tindré la definitiva al Gaziel però també vull fer les oposicions a secundària, així que no sé ara mateix on estaré dintre de dos anys. Una incertesa que ja m'agrada perquè així sempre tinc l'oportunitat de canviar de centre si no hi estàs a gust. De moment, el de Platja d'Aro ja m'agrada i puc fer allò que em ve de gust.

Ja veurem què en sortirà de tot plegat.

Per cert, en Gaziel va ser un periodista de Sant Feliu de Guíxols que va dirigir La Vanguardia des del 1920 al 1936. Haurem d'estudiar un xic més sobre aquest home, no? A Sant Feliu tothom sap qui és, jo, com fa poc que hi he arribat, m'he d'anar informant a poc a poc