divendres, de març 16, 2007

Comentaris en blocs polítics. S'acosten eleccions.

Fa uns dies Jesús ens donava a conèixer el seu blog. Jesús Ferré, sembla que anirà a la llista d'ERC a Amposta. Em va semblar una fantàstica idea que un polític ampostí hagi obert un blog, tot i no ser el primer. El primer polític ampostí en fer-ho, em sembla que ja fa temps, va ser Antoni Espanya (candidat a l'alcadia pel PSC). En tots dos blogs es permetien els comentaris dels "navegants".

Avui però he vist que Jesús ha optat per eliminar uns comentaris en un dels seus articles i en el mateix ha eliminat també l'opció de comentar la notícia, precisament en un post que feia referència als comentaris anònims i en el qual hi adjuntava un text que deia:

Seguint les paraules de Voltaire, no estic d'acord amb allò que dius,
però defensaré amb la meva vida el teu dret a expressar-ho.

No estic d'acord amb la mesura, podria haver eliminat una referència si creia que hi havia insults (cosa inadmissible) però almenys permetria a la resta poder opinar. Ara no, d'aquesta entrada no és possible opinar.

Que un candidat d'un partit d'esquerres obri els comentaris i després els tanqui i esborri els que no li interessen, no dóna gaire bona imatge. Quan un s'atreveix a citar paraules de pensadors, almenys hauria d'actuar en conseqüència, si no es corre el risc de perdre, com a mínim, la credibilitat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això mateix també ho ha fet el Forés d'ERC de Tortosa. També ha eliminat comentaris que no li eren còmodes. Amic Jordi sembla que ERC no acepta les crítiques. Perill a la vista.