dimecres, de febrer 21, 2007

Una instal·lació de kits d'internet a l'aula que dura més d'una setmana

El dimarts de la setmana passada (13 de febrer) es van presentar a l'escola els tècnics de l'empresa que havia de fer la instal·lació dels kits d'internet a l'aula. Arribaven a les 10'30 i sento per megafonia que em demanaven a l'entrada. Baixo a l'entrada i em trobo dues furgonetes plenes de material i quatre o cinc tècnics disposats a fer tota la feina que havien de fer. Em vaig estranyar, ningú m'havia avisat que vindrien i clar, veure tant material junt (26 ordinadors, 4 canons i tot el cablejat necessari) i tants tècnics junts impressiona.

Els hi vaig dir que ningú ens havia avisat de que vindrien a instal·lar-ho i que no podíem desallotjar dues classes així "a bote pronto". Però ells van insistir en que ho havien de fer aquell dia i bé, teníem dues opcions, o facilitar-los-hi la feina o bé dir-los-hi que ja es podien emportar els 26 ordinadors i tornar un dia en què haguessin avisat. Ràpidament vam buidar de nens dues classes i es van posar a fer forats. No es van molestar ni a retirar els ordinadors que ja hi havia per les classes que van quedar plens de pols, i tampoc es van molestar a deixar la instal·lació una mica "decent".


Aquella tarda jo no hi vaig ser, tenia SATI a la Bisbal, i la meva sorpresa va arribar a l'endemà quan arribo a l'escola i em trobo que passades les 3 de la tarda els tècnics havien plegat i ho havien deixat tot a mitges "porqué nos falta material". Dijous i divendres passat nosaltres teníem festa (el carnaval a platja d'aro és bastant potent) i els hi vam dir que no hi hauria ningú. Ens van assegurar que "el lunes o el martes" vindrien, però aquí no ha aparegut ningú de l'empresa ni ens han trucat per dir quan vindran.

Òbviament vam notificar-ho al departament i ahir ens van trucar del departament dient que ja estaven al darrera i que tenen l'obligació de fer la instal·lació molestant el menys possible al centre. Almenys obtens una resposta a allò que vols sentir, que algú s'està preocupant i que es faran les trucades pertinents, però aquí no ha vingut ningú de l'empresa.

Per cert, la foto que veieu al costat és una aula laboratori que estava completament operativa i que durant aquesta setmana no hem pogut utilitzar perquè està plena del material.

Després de tot això he arribat a una conclusió, i això que no sóc supersticiós, quan arribi algun tècnic a fer alguna instal·lació i el dia sigui un dimarts i 13, m'agenollaré davant d'ells i els demanaré que ho deixin per un altre dia. Vista l'experiència, el dimarts 13 no és un bon dia per a iniciar instal·lacions perquè després s'eternitzen.

Nota de rectificació: Amb tantes presses m'he equivocat. El dia que van venir no va ser el 13 de febrer sinó el 12, i el mateix dia no tenia SATI però havia d'anar a la Bisbal i a Girona a buscar càmeres de video, per això no estava al centre. No obstant, el dia que vaig veure com ho havien deixat, si que va ser el 13, dia horrible!

1 comentari:

Narcís ha dit...

Hola,

Voldria donar-te un consell, encara que no me las demanat. Mira sobretot:
1 que tot funcioni amb la linkat só, el teclats, els ratolins,...que la Linkat estigui per defecte a l'obrir l'odinador i SOBRETOT SOTA CAP CONCEPTE, si no hi MS OFFICE no li posis! si no tens la llicència de cada ordinador(estaràs fent una il·lagalitat), malgrat els companys/es to demanin. Si insisteixen els dius que comprin la llicència de cadascun del ordinadors (inclosos els KITS a l'aula)

Salutacions,
Narcís Castanyer Ribot