diumenge, de febrer 18, 2007

Valoració de la retransmissió en directe del carnaval

Dijous passat vaig anar al departament d'educació perquè havia de tornar una càmera de vídeo i a més tenia una reunió sobre la dotació de música que el departament ha d'enviar a uns quants centres de primària i secundària.

Vaig arribar a les 9'30 i me'n vaig anar cap al sector dels "audiovisuals". Allà vaig saludar alguna gent i ens van felicitar per la retransmissió del dia anterior. Em van dir que havia estat el primer cop que un centre s'"atrevia" a fer una retransmissió en directe d'un acte tant extens i sobretot que se celebrés fora del recinte escolar. Vaig arribar a la conclusió que alguna cosa prou important havíem fet perquè molta gent havia estat pendent.

Tot i que no es van poder mostrar totes les càmeres que teníem preparades, si que en van funcionar dues, i això ens va permetre fer una retransmissió gairebé total de l'esdeveniment. Em quedo amb el que em va dir l'Albert. Quan fem una activitat i surten el 75 % de les coses previstes ja pot ser un èxit si la gent que hi ha mirant aquesta activitat no s'espera tant. O sigui, que el que per a l'organització va ser un 75 %, per a l'"espectador" potser era un 100 %.

També em van demanar que escrivís alguna coseta sobre l'experiència perquè calia donar-ho a conèixer. Suposo que quan tingui una miqueta de temps ja ho faré, ara mateix vaig fins a dalt de tot de feina. Però prometo fer-ho.

Ah si! I també vaig veure les "joguines" amb les que s'està pensant a audiovisuals per a dintre d'algun temps. Com deia aquell anunci de televisió "ME - LO - PIDO". A veure què en treiem de tot plegat.