dimecres, de gener 31, 2007

Canvis al correu de la XTEC


Després de molt de temps utilitzant la interfície gràfica del correu de la xtec, avui sembla que la cosa ha canviat. A primer cop d'ull sembla que la cosa està molt bé, només he trobat a faltar el reenviament automàtic de missatges a altres adreces. Aquí en teniu una imatge:


La llàstima és que sembla que l'spam continuarà sent un problema. No obstant això cal agraïr la feina que s'ha pogut fer. Gràcies

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja han suat, ja!

Millor que abans, però molt pobre com interfície.

Deu ser que ha de ser molt simple perquè sinó els mestres no l'entendríem ...

Anònim ha dit...

I tant que han suat!

Quant temps han necessitat per fer aquest híbrid!!!!

Evidentment millor això, però és podia haver millorar, amb el temps que han tingut.

Com a interfície molt pobre, manquen prestacions i d’altres no calen.

Bé, haurem de donar-lis mes temps...

Eulàlia

Anònim ha dit...

Hola,

Es pot apreciar un canvi positiu en relació a l'anterior i "cutre" webmail.

Ara bé, per més que li canviem la pell, el sistema de correu electrònic de la XTEC deixa molt que desitjar. D'una banda es filtren els correus que provénen de Yahoo i Gmail, algun dia provaré si Hotmail també. D'altra banda s'hauria de canviar la forma com es filtra el correu ja que aniria molt bé que només s'etiquetés el correu spam i que anés a parar a una carpeta de spam. D'aquesta forma es podria rebaixar més el llindar de detecció.

I una altra reivindicació és per quin motiu no se'ns assigna un correu del tipus: nom.cognom@xtec.cat (que és massa feina?)

Amb aquests canvis, i que són perfectament factibles, m'atreviria a utilitzar el correu XTEC, que ara per ara no em dóna garanties de res i que en la mesura del que puc evito fer-lo servir.

Joan de Gracia

Anònim ha dit...

Un canvi sí, dir positiu és ser molt optimista, l'altra webmail era tant sols un receptor de correus i com a tal feia la seva funció, havies de descarregar-te’ls al teu programa client de correu electrònic i tot rutllava. Aquest nou, no és ni una cosa ni un altra, el disseny deixa molt que deixar, triga a carregar-se, les opcions de la llibreta d’adreces, em semblen un absurd, en general, no dóna garanties en quan al correu spam, virus, és molt pobre ... No hi ha altres opcions? No es podia haver posat un webmail tipus squirrelmail? Segurament molt més ‘econòmic’ i amb més prestacions que el nou d’ara.
Seguirem fent servir el Thunderbird!

EU