dimecres, de novembre 30, 2005

Presentació a Sabadell - b-learning medi social i cultural

Avui ha estat un dia especial. Des del centre de recursos de Montcada i Reixach em van demanar que expliqués l'experiència que estem portant a terme al meu centre per al treball de l'àrea de coneixement del medi social i cultural. Podeu veure l'experiència aquí. Hem anat la cap d'estudis i jo i sembla que l'experiència ha agradat bastant però no s'hi ha apuntat gairebé ningú ...

La jornada ha començat amb una xerrada del Francesc Busquets. Podríem dir que no ha descobert la sopa d'all per als que portem anys treballant en això de les TIC però en canvi crec que ha estat molt entenedor per a la majoria de professors i mestres que estàvem allà escoltant i que no tenim uns coneixements tècnics gaire grans. Per això cal felicitar la seva exposició, ha estat molt aclaridora.

Hi ha hagut un moment en què hi ha hagut unes respostes en forma d'expressió facial a una intervenció del Francesc ... Ha estat quan ha plantejat que potser dintre de poc temps els alumnes ens vindran a l'escola amb un ordinador portàtil de molt baix preu (en Negroponte ja ha presentat el prototip). Algunes cares de circumstàncies però ... Estic segur que si hi ha professors que se'n van a jornades d'aquest tipus podran adaptar-se ràpidament a aquests canvis, si no perquè hi haurien d'anar a aquests llocs?

Menció a part ha estat la trobada amb alguns coneguts/des de la Delegació Territorial del Vallès Occidental. Un dia ja us explicaré algunes aventuretes.

Fins la propera