dimarts, de març 09, 2004

La tornada

Divendres passat vàrem tornar de colònies ... Bé, de fet van tornar tots divendres excepte jo. A meitat de les activitats em vaig començar a trobar malament i sense adonar-me em vaig trobar amb una febrada que em va obligar a marxar i deixar els altres mestres sols.

Els que visiteu aquest diari i visiteu la pàgina en general sabreu que hi ha molts vídeos disponibles. Bé, a partir de dijous n'hi ha tres més que els vam anar penjant des de la pròpia casa de colònies. L'experiència va ser un èxit, en menys de 3 dies cada video va rebre més de 120 peticions de descàrrega.

Però la malaltia em va impedir de continuar amb aquesta tasca, a veure si en properes activitats podem fer més coses d'aquestes que semblen que agraden a la gent.

Demà tornaré a l'escola i enfilarem ja la fi del trimestre perquè d'aquí a tres setmanes i tres dies començarem les vacances de Setmana Santa. Em queda molta feina pendent, moltes reunions, avaluacions, informes per omplir (espero que aquest cop no se'm retardi tant com per Nadal), i altres cosetes ... A la vella quaresma que tenim a l'escola no li queden gaires potes (em sembla que només 4) i això indica que el temps passa ràpid, molt ràpid.

Bé, fins aquí arribo avui. El proper dia serà ...