dijous, de març 11, 2004

Assassins!

M'he llevat aquest matí i com que estic de baixa, m'he posat a mirar les notícies. Sorpresa! ETA ha tornat a atemptat i aquesta vegada sembla que ha anat a fer mal, molt mal.

Mentre m'anava desvetllant han anat arribant notícies terrorífiques. S'estan donant xifres impressionants. Hi ha qui parla de més de 70 morts en tres atemptats però aquesta xifra és encara molt incerta i podria ser que se sobrepassés. Les imatges són dantesques.

Per fi els animals han fet acte de presència en una campanya electoral. Però què volen aquests assassins? No crec que persegueixin ja cap objectiu polític, simplement busquen la seva pròpia perpetuació, RES MÉS.

En fi, que no em dona la gana continuar comentant aquesta animalada. Que se'n vagin a la m... (si, potser no hauria d'escriure això en una pàgina d'una escola, però no m'hi puc resignar).

ASSASSINS!!!!!!