dimecres, de desembre 11, 2013

Es busca director/a d'escola i/o institut?

Fa una mica més d'una setmana es va publicar la resolució de convocatòria de concurs de mèrits per a la selecció de directors/es en els centres educatius públics que tenen vacant el lloc de director/a.

Per als que hem fet el curs de directors (o qualsevol altre validat pel Departament d'Ensenyament) és important saber on és probable que hi hagi vacant per a poder preparar el concurs de mèrits, o bé per a presentar la seva disponibilitat al director dels Serveis Territorials corresponents de cara a un futur nomenament extraordinari.

En el següent full de càlcul hi figuren una sèrie de dades que et poden donar una pista d'on et pots presentar, o bé, oferir-te amb posterioritat al concurs de mèrits. En ell hi trobaràs un seguit de pestanyes corresponents als diferents Serveis Territorials o Consorci d'Educació de Barcelona. No obstant, cal tenir clar que ni el fet de presentar-se al concurs de mèrits sent l'únic candidat, ni oferint-te posteriorment et garanteix que siguis nomenat.

Les primeres columnes de cada pestanya indiquen el centre que surt a la convocatòria. Després hi ha una columna on diu si és probable que es produeixi una vacant després del concurs en funció de si el centre ha sortit convocat més d'una vegada en anteriors convocatòries (anys 2013, 2012 i 2011).
De totes maneres, el pots consultar més còmodament en aquest enllaç. Heu de tenir en compte que aquest document presenta la recopilació de centres feta particularment i que pot contenir errors.