dimarts, d’abril 21, 2009

Un mosso alarmant adolescents: Xarxes socials.

Diumenge passat, dintre del programa 30 minuts, de Tv3, es va emetre un reportatge sobre les xarxes socials. Sembla que ha generat bastanta polèmica per la manera com han tractat el tema. 

Jo m'he fixat en l'apartat en que parlen dels adolescents i la seva participació en les diferents xarxes socials.

Allò que m'ha sorprés més és la intervenció d'un agent els Mossos d'Esquadra explicant els alumnes que hi ha molt de pederasta per internet. A més, avisa dels perills de tenir la webcam i participar en aquestes xarxes. Aquí teniu el frament.Vosaltres mateixos ...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Has d'escriure sobre la planxa!

joan serra ha dit...

Jo també el vaig veure i penso que són força alarmistes. És clar que els han de prevenir, però hi ha maneres de dir-ho i plantejar-ho.

Curiosament, dos dies abans, a l'escola de la meva filla, 3r ESO, també havien tingut una xerrada dels mossos per parlar del mateix tema i, curiosament, els comentaris de la meva filla a casa sobre la xerrada van ser el tema dels pederastres i les webcam.

Tenen potser tots ells un mateix guió? o pretenen impressionar els adolescents?

Per cert, salutacions Belanche.