dilluns, de febrer 23, 2009

Propaganda dintre de sèries de televisió. Un cas flagrant de publicitat: Ventdelpla

Des de fa molts anys que les marques comercials estan interessades en incloure petits fragments de publicitat dintre dels propis programes de televisió. Així és normal veure bars caracteritzats d'una determinada manera perquè "la casa" patrocina aquella sèrie, o veure com en un moment es col·loca un determinat producte situat estratègicament.

Ara bé, el que ahir vaig veure a Ventdelplà va ser algo que supera el que fins ara havia vist. Fixeu-vos en com apareix un determinat formatge en un primer pla d'aquells que més a prop ja no hi poden ser.



Em pregunto si els senyors de TV3 no haurien d'haver inclòs a l'espai superior aquell avís que diu clarament que allò és publicitat.

3 comentaris:

Mar ha dit...

Ja fa temps que això és practica i em sembla bestial, arriba un moment que mentre estàs mirant la TV no saps com et ve de gust menjar-te el formatge, beure una cervesa.... jo trobo que ja es passen.
Resulta que aquest sistema de publicitat s'en diu Producte Placement. Més informació aquí http://www.empresas.ws/que-es-el-product-placement.html
Gràcies pel vídeo.

Eloy ha dit...

Jo recordo altres sèries pioneres en el Product Placement: Farmacia de Guardia i Médico de Familia.

krusty ha dit...

Això a ventdelplà ja fa episodis q passa!! i a Mèdico de Familia com molt bé apuntava Eloy era escandalós!!

Però, això ens serveix per a q la televisó púbica mos súrtigue més barata?? són ingressos extraordinaris?? és políticmnt incorrecte??
No sé!! si fiquen series entre els anuncis, xq no posar-los fins i tot dins de la sèrie!!
La vida és un anunci!!