divendres, de febrer 27, 2009

Fiasco awards: Windows Vista guanyador, accèssit per a SAGA

Ahir a la nit es va celebrar la festa dels "Fiasco awards". El resultat era el més lògic, el major fiasco va ser per a Windows Vista. No és estrany que la immensa majoria de vots fossin per a aquest sistema aplicatiu que ha revolucionat el mercat informàtic. Mai en tota la història dels ordinadors personals els usuaris havien arribat a preferir un sistema operatiu més antic per a no patir el mal funcionament del nou.

Es veu que l'Steve Ballmer es va emocionar molt en saber que el seu producte més nou obté un reconeixement tant important.



I l'accèssit d'aquests premis va ser per al SAGA, el Sistema d'Administració i Gestió Acadèmica del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha estat el segon projecte puntuat com Fiasco. No he trobat cap vídeo de celebració però via el bloc socmestre, descobreixo un vídeo en to humorístic:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

i sobre Linkat (el programari que tot ordinador en una escola hauria de fer servir un incís...jojojoojojojojojojojojojo...final d'incís - i altres distribucions de linux autonòmiques es diu això altre:

"Entre les distribucions de Linux per part de les diferents administracions públiques hi trobem iniciatives com Linkat, Lliurex, LinEx o Guadalinex. La distribució es fa seguint un model que va de dalt cap a baix i això implica que la dirigeixen les administracions i que no sorgeix de la necessitat real dels usuaris o de la comunitat de desenvolupadors."

què passa, que d'això no dius res? Vista és un fiasco, però Linkat també ho és (potser encara més, ans el Departament no paga llicències de Vista però si que subvenciona el desenvolupament de Linkat -com ja s'ha comentat en el teu mateix bloc-)

Prediques la llibertat de software i d'expressió però escrius veritats a mitges.

Jordi Perales ha dit...

A vorem Anònim, si jo no practiqués la llibertat d'expressió no t'hauria autoritzat el comentari.

I en segon lloc, aquest post fa referència al lliurament de premis que es va fer ahir, em remeto a citar els guanyadors i l'accèssit, res més que això.

I respecte a que escric veritats a mitges, jo escric allò que em dóna la gana, que per això és el meu bloc. I tu pots fer exactament el mateix.

Salut ... i tranquilitat home/dona.