dilluns, d’agost 18, 2008

Pintades a la porta de la Lira. Qui ha estat?

Ahir un lector del meu blog em deia que s'havien produït unes pintades a la porta de l'escola de música de la "Lira Ampostina, una de les dues bandes de música de la meua ciutat. No me n'havia assabentat, la veritat, però em va picar la curiositat. Avui, parlant amb un familiar meu m'han confirmat les pintades i no m'hi he pogut resistir. He anat a veure què havien posat. Aquí les teniu



En el vídeo es veuen clares les pintades "Pringats, bones festes". "Banda "galáctica" feu soroll" i fins i tot "Cumpleaños feliç". No seré jo qui faci acusacions sobre l'autoria però me jugaria el que vulgueu a que els autors d'aquestes pintades no tenen més de 20 anys i una cultureta musical escassa, a part de tenir una gran quantitat de ràbia, poc fonamentada, a dintre el seu cos.

Faig notar que les pintades es van fer a la porta d'una escola de música, un centre educatiu que, com en el cas de la Filha, està reconegut per la Generalitat de Catalunya. I és aquí on em vull parar. Crec que seria més que raonable que aquells que puguin, esbrinin o facin públic qui són els responsables de les pintades i apliquin mesures educatives per a reparar els danys i impedir que aquests fets es repeteixin. Clar que sempre quedarà l'excusa que, com que ningú no ho ha vist, no es pot saber qui ha estat. Però crec que no faríem un bon servei a la societat si es deixen passar aquestes coses i no es posa remei.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per la informació i pel video.
És el que ja pensava...!

Peret.

Anònim ha dit...

Em sembla molt fort, que a aquestes altures hi hagi persones d'altres entitats que es dediquin a fer bandalisme d'aquest tipus, ja que hi ha moltes altres maneres de fer crítiques i de ser rivals.

Clarament són actes d'enveja i ràbia continguda.
(Serà conseqüència del certamen?)

Anònim ha dit...

Pensar que ha estat algú d'alguna altra entitat és probablement on volia arribar l'autor de les pintades.

No siguem 'totxos': és tracta d'un cas de vandalisme i s'ha de cercar al culpable, però senyalant amb el dit a l'altra banda d'Amposta crec que no és el camí correcte a seguir per als Lireros.

A més, suposo que els responsables de les altres entitats han degut condemnar els fets...

Jordi Perales ha dit...

Ja vaig dir en el post que no era jo ningú per a acusar a ningú, i continuaré sense fer-ho, però un acte com aquest segur que més d'una persona sap qui ha estat.

Respecte a "lo xiquet del lligallo", és l'argument fàcil al que em referia, com que ningú sap qui ha estat, no es pot acusar ningú.

Lo que realment és preocupant és que aquestes pintades s'hagin fet, i no qui les hagi fet.

Ignoro si a aquestes alçades els responsables d'altres entitats han condemnat els fets, però seria més que recomanable.

Anònim ha dit...

Molt tonto s'hauria de ser per no veure qui ha estat...
Sabent desde fa molt de temps... el típic (insult) de: feu soroll...
O acàs al concert de la plaça hi havien molts de bàndals escoltant el moltes felicitats Amposta... va perfavor... una miqueta de lògica...

Anònim ha dit...

www.fotolog.com/amposta

Anònim ha dit...

Que s'intenta arreglar de lo inarreglable?
La filha sempre estarà per damunt de la lira, ni fotologs en bones paraules ni res..!

Visca la filha!

La de Santiago ha dit...

Com sempre, quan es tracta de les bandes, parlar d'una implica pensar en l'altra.
De tota manera m'acaben de dir que el mateix dia van apareixer pintades al col·legi de les monges...acusarem d'aquestes pintades al Soriano? No té cap sentit.

Anònim ha dit...

kasdasku fara lo ke vulgue pero

io e tret una conclusio ke segu ke ningu a arribat a treure

no mos acuseseu als de la filha

perke a pogut ser algu de la lira
fent'ho expresament

per a akusa als de la fila

Anònim ha dit...

Si claro i k +!? (parlant com tu), els de la lira no són així! Pots estar ben segur, mostra és que l'endemà següent a la filha no hi va haver-hi cap tipus de pintades ni altres...


Bueno... ja milllor dixar-ho estar..