dimecres, de juny 11, 2008

La vaga de transportistes fa que la RENFE vagi plena

Ahir pel matí, com cada dia, vaig agafar el tren que surt de Caldes de Malavella per a baixar a treballar al Departament d'Educació. Ja vaig notar dilluns que el tren anava més ple que últimament i vaig suposar que algun efecte havia tingut la vaga de transportistes i la manca de benzina i gasoil. Però com que era dilluns i els dilluns el tren sempre va una mica més ple que altres dies, vaig pensar que era una qüestió puntual.

Però ahir dimarts, en pujar al tren ja vaig veure que anava encara més ple. Em vaig haver d'estar dret una estació. Per sort, em vaig situar al costat d'un viatger que sabia que baixava a la següent parada. Ho sabia perquè és un usuari habitual de la RENFE, i com que ja ens comencem a conèixer tots. Al final, a Sils em vaig poder seure en el lloc que havia deixat lliure, però altres van haver de viatjar drets fins a Barcelona. Una hora i quart drets!! Mireu com van haver de viatjar aquesta gent.

Fa temps que penso que la RENFE no té capacitat de reacció davant de fets que, tot i que siguin puntuals, estan molt anunciats. Però alguna cosa podrien fer, no?