dimecres, de maig 28, 2008

Perquè es "penja" tant la RENFE?

Des del kaos de les rodalies de final d'any que me venia preguntant perquè fallava tant la Renfe. A banda de que les infraestructures devien estar ben malament, segur que el sistema informàtic hi devia tenir alguna cosa. Vaja, això pensava jo.

Fa unes setmanes em vaig trobar amb una pantalla d'informació totalment penjada. Però no vaig poder fer foto. Ahir vaig tornar a trobar-me amb una pantalla d'una "taquilla virtual" bastant coneguda.

Me vaig disposar a fer-li una foto per a immortalitzar el moment. De sobte se m'acosta una vigilant i em diu "Porqué le haces una foto a la pantalla?". No em vaig poder estar i li vaig contestar que "Porqué me parece una pantalla muy curiosa y que aporta mucha información". Jo que pensava que m'engegaria i me diu "Ah, pos vale". Doncs si, vale. Aquí teniu la pantalla d'informació.


Tot i que la pantalla no és pròpia d'una "penjada" sinó d'una manca de conectivitat. Oi que endevineu quin sistema operatiu hi ha al darrera del sistema d'informació de RENFE?