diumenge, de maig 18, 2008

Cal replantejar-se algunes coses

Bé, avui és el dia de la manifestació contra el trasvassament d'aigua de l'Ebre cap a l'Àrea Metropolitana. I com que no hi podré anar perquè tinc un compromís familiar, m'agradaria fer alguna consideració personal, justament abans de la manifestació.

1.- Em vaig creure les dades del govern quan deien fa dues setmanes que la situació estava al límit, i que si no plovia, hi haurien restriccions d'aigua a l'Àrea Metropolitana. Que d'altra banda, també hi ha hagut restriccions a Sevilla i Madrid durant alguna temporada i el món no s'ha acabat.

2.- Em crec que l'obra no era una obra estructural, sinó una obra d'emergència. (i parlo en passat)

3.- Em crec les dades de pluja ofertes pel servei de meteorologia de Catalunya (potser té un altre nom, però ja m'enteneu, no?)

4.- Em crec les afirmacions del conseller Baltasar en les que afirmava que el nivell dels pantans havia pujat bastant, tot i que quan les va fer, encara no havia arribat als pantans tota l'aigua recollida en l'episodi de pluges anterior ni en l'actual. Ni tampoc les pluges que sembla que aniran caient durant la setmana.

5.- Em continuo creient i reafirmant en el punt 2. L'obra era d'emergència (torno a parlar en passat).

Llavors, si el nivell dels pantans ha pujat, i ha continuat plovent i els pantans tornen a estar en una situació com la de fa 4 o 5 mesos. Si llavors no hi havia necessitat de portar aigua de l'Ebre cap a l'Àrea Metropolitana. Perquè ara si que cal? Personalment no ho entenc.

Rectificar és de sabis, i jo prefereixo ser un sabi que no un cabut.

Jordi Perales Pons
Militant del PSC

3 comentaris:

Robert Verge Monclús ha dit...

Penso que la sequera era una excusa per poder fer una canonada permanent, que fa molt anys que la volen fer, i que pensen que ara podran fer-la.

Tens raó, rectificar és de sabis. Ha veure si el govern rectifica...

EMILI NIETO ALCOVER ha dit...

Espero que hi hagi algú a govern que no li degui favors al Sr. Agbar i pegui un cop de puny damunt la taula, com el Cuní, i digui: prou, prou, prou.

Unknown ha dit...

Sabis a banda, podem concloure que tots els governs, quan arriben al govern tots actuen per afavorir la majoria i el poder. El PSC no deu ser menys, com ho va fer CiU durant 25 anys.

No es problema de sabis i cabuts, sinó d'entendre que tots son iguals quan pugen a la poltrona.

Salut,
Xavi Estellé