dilluns, de gener 07, 2008

Tornada a la feina

Avui he tornat a la feina. S'ha fet dur tornar a matinar i agafar el tren, però bé, porto una hora al treball i ja m'he fet a la idea del que m'espera aquest trimestre.

En primer lloc, dimecres comencen les sessions presencials de la formació de les aules TAC de música. Crec que s'ha fet un bon treball de preparació que ara ha de donar els seus fruïts. Tot i que no tot són flors i violes, crec que serà un bon lloc on aprendre i compartir experiències.

En segon lloc, l'AEMCAT va demanar que s'expliqués la dotació TAC de música en diferents sessions que han organitzat pel territori, així que el dia 19, començarem per l'auditori de Barcelona i seguirem per Tarragona, Lleida i Girona.

També tindrem l'ebrebloc el primer cap de setmana de febrer (carnaval), on participaré en una taula rodona amb l'Artur Tallada, l'Àngel Ismael, i la Dora Cervelló.

Hauré de preparar una ponència que m'han demanat per al Congrès Internacional de Música que se celebrarà a Barcelona els dies 8, 9 i 10 de maig.

I finalment, aquest trimestre és clau per a la posada en marxa dels nous Serveis Territorials del Maresme-Vallès Oriental, així que de feina en tindrem molta. Que no ens agafe el bou!