dimarts, de gener 08, 2008

Recurs de les oposicions - Denegat. Quina sorpresa!!!!

Doncs bé, el regal de reis que em faltava ja ha arribat. Per fi han fet arribar a casa meva la contestació que dóna el Departament al recurs que vam interposar contra el procediment seguit pel tribunal número 2 de música.

És un text una mica confòs perquè repeteixen paràgrafs i punts de la contestació però amb paràgrafs diferents i es diuen coses que no s'ajusten a la realitat. Sembla que els serveis jurídics només han consultat el president del tribunal i no han revisat el conjunt d'actes perquè si no, no s'atrevirien a dir algunes coses que diuen. En tot cas, tampoc ens donarien la raó, però no amb l'argument que diuen. Aquí teniu el document.

El cas és que la convocatòria diu clarament que en el procediment d'accès a cos superior, un cop finalitzat el procediment han de publicar les notes. Doncs bé, el 29 de juny van acabar el procediment i van publicar una acta buida, i no és fins al 4 de juliol que no publiquen les notes, potser és que algú va avisar el president que estava posant la pota fins al coll? I això tot i que els que ens s'havien presentat li havien demanat veure les notes a les que tenien dret, no les va publicar fins al 4 de juliol.

Del 29 de juny al 4 de juliol (29 de juny, 30 de juny, 1 de juliol, 2 de juliol, 3 de juliol i 4 de juliol) van sis dies en els que el procediment va continuar amb el torn obert, sense haver publicat les notes del torn E tot i que les places d'un torn s'afegeixen al torn obert. I això ho reconeix la pròpia contestació al recurs d'alçada. Perquè no accepten que s'han equivocat i que el procediment s'ha viciat?

Menció expressa mereix la negació de la primera al·legació, en què dèiem que el president no sabia com havia d'actuar en el primer dia i que vam ser dos aspirants del torn E els que el vam informar de la modificació de la convocatòria. El president diu que ell no es va equivocar, tot i que ho va fer davant de més de 60 persones (desconec el nombre exacte dels que es van presentar al nostre tribunal) i que només va tenir un "equivoc" però que coneixia perfectament la normativa. Llavors, perquè s'equivoca??? Però evidentment, tampoc hauran contrastat aquesta afirmació.

I ara què? Doncs en primer lloc publicar això al blog i demanar veure totes les actes del tribunal, cosa que ja he fet. Ja veurem com acabarà tota aquesta història.

1 comentari:

Vida quotidiana ha dit...

Caram... al llegir això m'ha recordat aquella escena d'Una Nit a l'Òpera que començava amb aquell mític "La part contractant de la primera part serà considerada com la part contractant de la primera part(...)"

Espero que puguis treure l'entrallat i que la cosa arribi a bon port.