dimecres, de gener 23, 2008

Descobrint Gantt Project

Com sabeu, estic treballant en el Departament d'Educació en el Programa de Descentralització. Una de les tasques que em toquen fer, i que m'està servint per a aprendre moltíssim sobre el funcionament de l'administració (i ho dic en positiu, que consti!), és el seguiment de la implantació dels nous serveis territorials del Maresme - Vallès Oriental, creat a partir del decret de reestructuració del Departament d'Educació.

No havia fet mai un seguiment d'un projecte d'aquesta envergadura i tot i que al principi assusta una mica, al final sempre t'acabes trobant persones que t'ajuden en tot el que poden i et faciliten el camí com si la feina fos només seva. Doncs bé, gràcies a una d'aquestes persones vaig descobrir l'altre dia el GanttProject (gràcies!), una aplicació GPL que et permet fer el seguiment dels projectes de manera molt fàcil.

El teniu disponible per a Windows, Linux i Max OS X. Genial!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

M'alegro de veure que utilitzes GanttProject i no Ms Project. Als estudiants jo els recomano aquest programa, o Imendio Planner. N'hi ha alguns més de lliures però, aquest és un dels que m'agrada més.

Anònim ha dit...

Hola Jordi,

Doncs la Linkat 2 ja el porta de sèrie. El fet que aquesta aplicació estigui escrita en JAVA fa que sigui multiplataforma, un concepte que avui en dia amb Windows sembla que s'hagi oblidat.

Joan de Gracia