dilluns, de gener 07, 2008

Carta oberta als Reis Mags d'Amposta

Com cada any us vam venir a rebre al riu i va ser una il·lusió veure-us baixar del vaixell i pujar dalt les carrosses que us van dur a fer la cavalcada pel circuit habitual. Ara bé, us vull dir que em vau defraudar, duieu tant pocs caramels que just quan passàveu per davant nostre, per la plaça del mercat, un nen que estava dalt del coll de son pare es va dirigir al rei Gaspar per demanar-li un caramel, i aquest li va fer una senyal negativa. Pel costat seu no hi havia ni una sola bossa de caramels.

Jo pensava que amb els diners que us havíeu estalviat amb els caramels almenys a mi em portaríeu la WII, però ni això. Ni caramels ni WII, "pos quins reis de pacotilla". Ara, l'any que ve prepareu-vos perquè jo no vindré a veure-us.

Me sembla que a partir d'ara només confiaré en el tió de nadal, que només menja pells de fruita i menjar que està per tirar i no com vosaltres que se us ha de posar torró, cava i tot el que a un se li acudeixi.

Apa, que tingueu un bon viatge de tornada i que disfruteu de tot allò que no vau dixar a Amposta

2 comentaris:

Kernel ha dit...

tens que esperar-te fins a l'arribada del bou capllaçat, que allí tiren polos-

Anònim ha dit...

Tens raó, molts pocs caramels, els tiraven d'un en un. I per cert aquella última carrossa vestits d'època que pintaven, per que carnaval es d'aquí unes setmanes, crec.