dijous, de novembre 08, 2007

Ciutat Digital: Què passa quan es modifica una part del codi sense saber els efectes que produeix?

En l'apartat educatiu de la Ciutat Digital continuen havent problemes. Els programadors han canviat la manera d'autentificació d'usuaris però no ho han canviat en tots els llocs on correspondria. Així tenim que en la pantalla inicial d'autentificació tenim quatre possibles "clics" on entrar al sistema. Doncs bé, dos d'ells sembla que no funcionin. Quan l'usuari vol fer clic a "Entrada" (comanda gairebé universal en els portals fets amb moodle) la pantalla es torna a carregar, però no permet identificar-te.

Com a exemple, si els responsables del programa ho consideren oportú, poden prendre com a exemple aquesta pàgina del Departament d'Educació en la que els usuaris es validen contra altres bases de dades. Potser els hi és d'utilitat.

Nota: Si els programadors sabessis "tocar" codi, la resol·lució del problema esmerçaria exactament 60 segons. Però sabran trobar el lloc del codi on fer el canvi adequat?

1 comentari:

jesus ha dit...

Pel que expliques sembla que siguin uns aficionats (o que han tingut un mal dia). Jo no he aconseguit mai connectar-me a la wi-fi del bar de la piscina tot que hi ha un cartell metàl·lic molt bonic al entrar. M'he passejat tot el jardí de detràs, diversos dissabtes, i no hi va haver manera.