dimecres, de novembre 07, 2007

Avís d'interrupció programada. Prenem nota?

Fa una estona estava preparant l'entrada anterior amb les fotos del delta i m'he trobat amb un missatget al panell de control que deia "Interrupció programada a la/es 11PM PST. Més informació."

M'ha picat la curiositat i l'enllaç anterior portava a un seguit de mals funcionaments de Blogger, tots reportats d'una manera general. No deixa de ser curiós que un servei com Blogger faci públics els seus "errors" i ho mantingui durant el temps. Per a alguns segurament serà qüestió de massoquisme informàtic, per a d'altres un exemple a seguir en molts serveis que rebem. Personalment agraeixo que em diguin quan ha fallat el servei, perquè i quan temps hem patit l'avaria, la meva confiança amb aquest servei augmenta. Sé que si torna a fallar o tenen programada alguna aturada m'avisaran amb temps i em diran què passa.

Us imagineu un històric d'interrupció de servei en algun dels servidors "coneguts"?