dilluns, d’octubre 29, 2007

Fitxers del projecte ciutat digital

Abans d'ahir em van passar els enllaços als fitxers del projecte de ciutat digital d'Amposta als quals feia referència en els articles referents a aquest projecte. Aquí us deixo els enllaços per a que ho comproveu vatros mateixos.

Pel que es pot llegir en el segon dels documents, el projecte hauria d'estar gairebé a ple rendiment, però almenys l'apartat educatiu, està bastant lluny d'aquesta situació. Per cert, que en el plec de condicions de contractació es deia que el campus virtual havia de tenir un aplicatiu per a gestionar llistes de distribució (Condició 15a del plec de condicions), però em sembla que això no està implementat dintre del campus educatiu. Segurament estaré equivocat, però ... algú ha vist aquesta aplicació?

Plec de condicions per a la contractació. Fet des de l'Ajuntament.

Projecte, documentació administrativa. Sobre 1
Proposta econòmica. Sobre 2
Proposició econòmica, com es paga el projecte. Sobre 2

Nota: Si no veieu la imatge vol dir que el servidor del projecte Ciutat Digital no està funcionant. La imatge l'he agafada des del propi servidor, però es veu que a aquestes hores del matí (6:30) no funciona. Paciència!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Me ha gustado tu blog, muy profesional...

Anònim ha dit...

com es que tu tens tota aquesta documentació? ho has aconseguit de manera legal? qui t'ho ha passat? diria que com a minim t'has saltat 2 lleis. tot i aixó mol bona informacio. Gadget

Jordi Perales ha dit...

Esta documentació? Pos la tinc perquè algú me l'ha passat de manera totalment legal.

I això de les 2 lleis, no veig on m'ho he saltat, però si m'ho expliques t'estaria agraït (i ho dic sincerament, de veritat). On creus que m'he saltat les lleis si tant les propostes presentades com el plec de condicions són informació pública?