dimecres, de juliol 11, 2007

Impugnació del procediment en el tribunal 2 de música de secundària

Ahir vam presentar un recurs d'impugnació per l'actuació del tribunal número 2 de música de secundària. La veritat és que ha estat tot una mica patètic. El president del tribunal no sabia l'ordre d'actuació el dia de presentació, va fer apreciacions sobre els aspirants poc afortunades, no va publicar actes quan tocava, va publicar les notes 6 dies després del que tocava, i a sobre ens va dir que havíem suspès tots just en acabar les proves, però fins 6 dies després no va penjar les notes. Total, que tots els mestres que ens vam presentar pel procediment E vam suspendre.

A més, com que les proves han estat orals (excepte un índex que vam entregar en acabar l'exposició del tema) ara resulta que tampoc devem tenir dret a revisió de nota, clar, quines proves hi ha? Total, que el dret a revisió d'examen no el devem tenir ...

Com que creiem que hi ha hagut errors greus en el procediment que l'han viciat, vam decidir impugnar les proves i vam adreçar l'escrit al Director General de Recursos del Sistema Educatiu. Bé, aquí us deixo un pdf amb el recurs d'impugnació que vam presentar 5 dels 7 aspirants. Els altres dos, un va renunciar a fer totes les proves i l'altra està de viatge.