divendres, de maig 18, 2007

"Te he googleado"

Ahir a la nit estàvem un xic agobiats així que vam anar al cine a veure qualsevol cosa que ens fes passar l'estona. Vam escollir una pel·lícula i vam entrar a veure "Tu la letra y yo la música" on actua en Hugh Grant i la Drew Barrymore (disculpeu si no ho he escrit bé).

No és cap pel·lícula que hagi de passar a la història del cine, més aviat passarà inadvertida.

Però el que em va cridar l'atenció va ser una frase que va dir Grant en un moment "te he googleado". Li ho va dir a la noia volent dir que havia buscat el seu nom al google i que l'havia trobat en un seguit de llocs. A partir de llavors em vaig despreocupar una mica de la pel·lícula, unes estones perquè m'adormia i les altres perquè estava pensant en les repercussions del googlejar.

S'ha convertit el google en el nostre Gran Hermano? Saben els nens utilitzar el buscador de manera adequada? Com sabem que el que busquem és autèntic i no alguna mentida que ha penjat qualsevol persona? Qui dóna veracitat als resultats de google?

I una última pregunta que se m'ha acudit aquest matí. Té a veure amb la RAE i la inclusió del terme "googlejar" en el diccionari. Quan tardaran en incorporar aquesta nova paraula?

1 comentari:

JRoca_Font ha dit...

Jo sóc dels que googlejo moltes vegades, m'encanta fer el xafarder per la xarxa, ho reconec. S'ha de dir que es troba moltíssima informació i sempre que n'hi ha molta s'ha de classificar i comprobar-ne la veracitat.
Salut