dimecres, de maig 02, 2007

Els resultats de la búsqueda a google. Canvis de posicions en els resultats

No heu tingut mai la curiositat de buscar el vostre nom a google i veure què us surt? Jo ho faig de tant en tant. He de reconèixer que tinc el meu punt d'egocentrisme i no em puc resistir a veure quins resultats surten.

D'un temps ençà vaig veure que a la xarxa hi havia un altre "jordi perales" que també tenia un blog. Es tracta d'una persona militant o bastant propera a ERC. En molts blogs de persones properes a ERC apareix referenciat.

El que m'ha cridat molt l'atenció és l'aparició dels resultats en el google. Està clar que els dos tenim el mateix nom i cognom i quan fas la búsqueda uns cops surt com a primer resultat aquest mateix blog i altres el del jordi eduard.

M'he fixat i he vist que en els resultats hi apareixen les visites que han escollit un blog o altre i en funció dels clics que s'han fet apareix un o altre en primer lloc. Potser d'això en podríem dir el "buscador 2.0"?

Ara mateix, el meu blog està situat en primer lloc però potser en el moment en que feu la prova, si és que la feu, us trobareu el resultat ja canviat.