dilluns, de maig 14, 2007

Avui mostrarem linkat

Avui és la última sessió del SATI (en la nostra zona educativa encara li diem així) i del SAIP i farem la sessió de manera conjunta. Com que ens van demanar experiències vam creure important ensenyar les possibilitats de linkat com a base per a aprofitar ordinadors antics.

Total, que vam fer la comunicació i gràcies a l'ajuda d'en Joan de Gràcia presentem una maquina virtual que serveix de servidor ltsp a la resta d'ordinadors.

Serà el primer cop que faci una presentació sobre alguna cosa relacionada amb linux. El que tinc clar, és que sense ajuda jo encara no ho puc tirar endavant. Necessito ajuda per a poder-ho fer.

2 comentaris:

Adam ha dit...

pos està molt bé la linkat, sobretot per a gent que comença i no té massa ganes d'anar fent sudos. jo és la 3a distribució que uso després de red hat, ubuntu/kubuntu i ara la linkat.

Jordi ha dit...

Les possibilitats de la linkat com a base per a aprofitar ordinadors antics és una de les idees més potents dels últims temps en informàtica per a l'educació, i de fet hauria de ser molt important amb la Linkat 2.0, ja que ens permetrà poder muntar aules que d'altra banda no existirien.

El tema del suport és clau, així com el de la formació. Si vols un suport de qualitat alternatiu al oficial, et convido a visitar la llista d'empreses que donen suport al linkat al portal lin.cat.