dilluns, d’abril 23, 2007

Instal·lació de l'aula de música

Avui ha vingut l'empresa encarregada de muntar l'aula TIC de música. En total 6 ordinadors, 5 teclats (dels musicals, eh!), un canó, sistema d'amplificació, pantalla.

Han arribat cap a les 11'15 i s'han posat a fer feina. Han parat al migdia i a la tarda hi han tornat. Cap a les 7 de la tarda m'ha trucat un dels tècnics i m'ha dit que per avui ja paraven, que eren conscients que deixaven l'aula potes enlaire, però que com que havien de tornar demà per a acabar la instal·lació si ens sabia greu que ho deixessin així. Evidentment, si han de tornar demà que ho deixin com millor els hi vingui.

Ens han dit que demà ja ho acabaran i podrem gaudir d'aquesta instal·lació. M'han demanat com volia la configuració de les IPs tant per a Windows com per a Linkat. En fi, aquests sembla que saben el que es porten entre mans.

Demà toca finalitzar la instal·lació i fer alguna foto per a ensenyar com ha quedat. De vegades et venen ganes de fer com va fer el Laporta i dir: "Que n'aprenguin". A veure si és veritat i demà ho podem dir.