dilluns, de febrer 12, 2007

Preparant la rúa de carnaval

Aquesta setmana celebrarem a l'escola, es va proposar fer la retransmissió en directe de la rúa. La retransmissió en directe ja l'havíem experimentat per nadal i va anar prou bé, unes 100 visites durant el concert. La qualitat va ser prou bona i l'experiència en si, crec que també. Així que vam començar a treballar en la retransmissió de la rúa.

Evidentment la cosa es complica perquè el concert fou en un recinte tancat i la rúa es farà pel carrer, a més disposarem de tres punts de retransmissió. Com el recorregut és d'anada i tornada, aquests tres punts es converteixen realment en 5. Així que dimecres, a partir de les 15'00 ja oferirem la programació de la rúa. Mentre tres mestres estaran fent la retransmissió i barallant-se amb les càmeres de vídeo i els ordinadors, els altres desfilaran amb els nens. Està clar, o això he pensat sempre, que sense que uns s'ocupin de fer una feina (estar amb els nens i desfilar amb ells) els altres no es poden dedicar a aquestes històries. Crec que és important remarcar que el mèrit d'aquesta retransmissió, que de ben segur serà un èxit, serà de tothom: dels que estaran desfilant amb els nens, dels que estaran darrera les càmeres, de la comissió de festes, de ...

Bé, de moment ja tenim la pàgina de la retransmissió preparada. El proper dimecres l'activarem i podreu veure la rúa de l'escola. A veure què surt.

Ai si, podeu seguir la rúa fent clic aquí.