dimarts, de febrer 27, 2007

Experiències amb linkat - Això és resolució de problemes

Aquest matí he tingut problemes amb el servidor de terminals lleugers que tenim en el centre. Després d'una actualització he perdut la interfície gràfica i tots els terminals lleugers no podien treballar.

El que en condicions "güindouisianes" derivaria en un kaos absolut (perquè haurien caigut 14 ordinadors) ha estat molt diferent amb linkat. Amb una simple trucada a la persona responsable n'hi ha hagut prou per a resoldre el problema. Cinc minuts després de plantejar el problema s'intervenia des del Departament d'Educació - Àrea de programari lliure i tots els ordinadors tornaven a estar disponibles.

Després de tot el via-crucis que ens toca fer en el nostre dia a dia i veient aquesta rapidesa en la resolució de problemes, no seria més que interessant fer extensives experiències com aquestes? Clar que això difícilment es pot fer amb "güindous", però amb linkat ... En fi, ja us dic, 5 minuts i problema sol·lucionat i sense que ningú del centre sàpiga gaire de linkat.

Això és servei, eficàcia i eficiència i la resta ... la resta són problemes continus. Per a quan el canvi? Per cert, gràcies pel servei i felicitats per l'aposta!