dilluns, de febrer 26, 2007

Dotació TIC i música

Divendres passat vaig baixar al Departament d'Educació per a acabar de veure els ordinadors que s'enviaran a les escoles i instituts de Catalunya i que constitueixen la dotació de TIC i música que envia als centres la Subdirecció General d'Ensenyaments Artístics. Mai abans des d'una subdirecció s'havia enviat una dotació relativa a les TIC i la música, i és d'agraïr que ara ja comencem a rebre material.

Quan em van demanar si podia donar un cop de mà revisant la dotació em va fer il·lusió. D'alguna manera podria revisar que tot allò que arribi a les escoles estigués bé i que realment fos útil als mestres. No us ha passat mai que us arriba una dotació i no sabeu què fer-ne? Doncs la meva obsessió ha estat en tot moment intentar fer veure que qualsevol cosa que arribi ha de ser plenament operativa i sobretot faciliti la feina als mestres i professors que ho hauran d'utilitzar.

Sembla que al final la feina ja està enllestida. Tindrem a algunes escoles i instituts una dotació mai vista abans en la nostra especialitat. Sis ordinadors, un canó, cinc teclats i tot el programari necessari per a utilitzar la dotació a l'aula. A més hi haurà formació i sembla que alguna coseta més.

Per fi, els mestres de música, podrem complir allò que va dir fa poc el director general d'innovació "hem de passar de l'aula d'informàtica a la informàtica a l'aula". A veure qui és qui no s'atreveix a fer el pas ...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Què s'ha de fer per poder tenir una dotació TAc de música? Jo sóc la profe de música de l'IES Josep Pla de BCN i a nosaltres només ens van donar un teclat ja fa un munt d'anys.

Araceli