divendres, de gener 12, 2007

Aquesta vegada si que compleixen

El dimarts 5 de desembre vaig escriure un text explicant la situació que estàvem vivint en el meu centre, l'empresa no enviava el tècnic per a reparar uns ordinadors que estaven sota garantia. Sembla que aquell escrit va tenir el seu efecte. Ep! Que no dic que pel meu escrit s'hagin canviat coses, simplement ha donat la casualitat que des d'aquell escrit van trigar 48 hores en venir a arreglar-los.

El que si he pogut constatar és que aquests escrits són utilitzats moltes vegades, no sé amb quins fins, però sens dubte no són els que un que escriu pretén. Que quedi clar que el que jo dic quan escric alguna cosa és literalment allò que escric, i res més. El dia que vulgui escriure amb segones ho diré molt explicitament, o bé canviaré la tipografia per a que s'entengui. Ja m'ha passat algunes vegades en altres temes que la gent va més enllà del que un diu. En el cas que ens ocupa, vaig criticar l'empresa i/o la persona responsable de l'empresa i cap altre servei, per tant que a ningú se li acudeixi buscar tres peus al gat. Simplement pretenia explicar allò que vaig explicar. Queda clar no?

També he de dir que aquesta setmana he tingut una altra avaria i en el termini de 48 hores han complert i han vingut a mirar d'arreglar l'ordinador. Per tant, al cèsar el que és del cèsar, avui han complert. Gràcies