dimecres, de gener 25, 2006

Feina, feina i més feina

Alguns dels que llegiu el meu blog sabeu que a més de dedicar-me a l'educació primària també faig tasques de formació per a diferents institucions. Més concretament, la formació que habitualment faig, sobretot en els últims temps, fa referència a entorns dinàmics (phpnuke, postnuke i mambo) i a e-learning i construcció de campus virtuals (moodle).

Aquest curs estic donant un assessorament a través de l'ICE al centre de formació de persones adultes de Palau de Mar. També estic impartint (a dia d'avui només portem dues sessions) un curs de moodle per a l'ICE de la UB i a partir del mes de febrer en començo un de postnuke (projecte intraweb). Ja veieu que porto moltes coses entre mans.

A més durant el passat trimestre vaig construïr un entorn de comunicació i un altre moodle per a una subdirecció general del Departament d'Educació i un altre entorn de comunicació per a un institut de La Garriga (IES Vil·la Romana) a través de la Fundació Universitària Martí l'Humà. Molta feina.

En aquests moments estic (amb altres persones) acabant uns mòduls d'un curs de formació sobre intranets (basades amb postnuke). Avui he acabat de pujar al servidor el primer dels mòduls i en tres o quatre dies tindré la segona part ja realitzada i preparada ... Quan sigui el moment ja us anunciaré on està aquest curs.

En fi, que porto entre mans moltes coses (d'altres que no dic però no menys importants). Tot i que fa relativament poc que vam tornar de les vacances ja torno a estar fins a dalt d'stres. No m'estranya, no.

Dic tot això perquè l'altre dia estava pensant que justament aquest any en que tinc tanta feina, el Departament d'Educació (lloc on vaig començar a donar els primers cursos de formació fa 5 anys), i més concretament la coordinació de l'Àrea TIC al Vallès Occidental no ha comptat amb mi per a donar cap sessió de formació, ni en cap curs ni en cap seminari ni jornada tècnica. La veritat és que prefereixo que sigui així perquè ara per ara no tindria temps material ni per a preparar-me la sessió ni per a impartir-la (Necessito dies que tinguin 30 hores!!!!).

Ara bé, hi ha una cosa que no m'acaba de quadrar gaire. Resulta que cap a finals del mes de maig o principis de juny de l'any passat em van oferir la coordinació territorial del Vallès d'audiovisuals (els hi va agradar molt les activitats que havia fet amb els meus alumnes a través de la pàgina web del meu centre, almenys això em van dir i no crec que m'enganyessin).

Total, que després de múltiples maniobres per part d'un munt de gent i modificant contínuament la proposta que em feien (al final no havia de portar audiovisuals sinó una mescla de TIC i audiovisuals, vaja, que seria un "chico para todo" al servei d'algun "jefe/a") vaig optar per rebutjar l'oferta que m'havien fet. I a partir de llavors no m'han ofert cap feina de formació a la meva actual delegació. Curiós? No, simple casualitat, segur ;-).

En fin, perquè us explico tot això? Doncs no ho sé, però com que aquest és el meu espai, dono la meva opinió. Va, més endavant ja us postejaré alguna opinió més respecte a tot aquest tema i prometo la transcripció d'algun e-mail que encara conservo. Segur que el senyor que xiulava en castellà als cavalls també els té (si, aquesta frase no l'enteneu, però si sou del "mundillo" segur que arribeu a alguna conclusió).

Ara, si em perdoneu, vaig a sopar, que ja tinc gana.

Bona nit.