dissabte, de febrer 21, 2004

Començo el meu blog

Avui dia 22 de febrer de 2.004 començo el meu quadern de bitàcola i ho faig justament en el primer portal phpnuke que vaig crear.

Ara fa 9 mesos em posava a treballar en aquesta eina que teniu al davant i el resultat de tot plegat, penso que prou positiu, està i espero que estigui en constant evolució.

Aquí aniré posant les meves idees referents a a l'escola, els estudis, la política ... i tot allò que com a usuari, a més d'administrador, cregui que pot estar en un diari personal.

Avui, tot i ser diumenge de carnaval, m'he dedicat a fer el muntatge i creació dels videos de les danses de la festa de carnaval que vam celebrar el divendres passat a l'escola on treballo (aquest és el seu portal) i espero poder posar-les a la secció de descàrregues entre aquesta nit i demà pel matí, a veure si el dia té prou hores com per a permetre-m'ho.

En fi, espero que la lectura d'aquest quadern us pugui ajudar, o si més no, us faci passar una bona estona.

Fins la propera